Πανελλήνιος Ευαγγελικός Σύνδεσμος
Ο ΠΕΣ
Ποιους εκπροσωπεί
ο ΠΕΣ
Ποιοι είναι οι Έλληνες Ευαγγελικοί;
Ποιοι είναι οι Έλληνες Πεντηκοστιανοί;
Τί πιστεύουν οι Ευαγγελικοί;
Η παγκόσμια διάσταση της Ευαγγελικής Εκκλησίας
Η ιστορία των Ευαγγελικών στην Ελλάδα
Η παρουσία των Ευαγγελικών στην ελληνική κοινωνία
Θρησκευτικές Ελευθερίες
Νομικά Θέματα
Ερωτήματα που τίθενται συχνά
> Αρχική Σελίδα > Ανακοινώσεις - Εκδηλώσεις - Δελτία Τύπου

Παγκόσμια Εβδομάδα Προσευχής

 

Αγαπητοί αδελφοί,

Η «Παγκόσμια Εβδομάδα Προσευχής» φέτος θα γίνει στις 6-13 Ιανουαρίου με κεντρικό θέμα «Η Παρουσία του Χριστού στον Κόσμο». Το έντυπό πρόγραμμα της εβδομάδας προσευχής του 2008 έχει ήδη αποσταλεί. Μπορείτε να το βρείτε και στη ιστοσελίδα του ΠΕΣ (www.evangelicals.gr)

Στην Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις την εβδομάδα αυτή οργανώνονται κοινές συμπροσευχές μεταξύ διαφόρων ευαγγελικών αποχρώσεων. (δείτε το πλήρες πρόγραμμα για την πόλη της Θεσσαλονίκης)
Φέτος και στην Αθήνα, εκτός από το πρόγραμμα των τοπικών εκκλησιών τις υπόλοιπες μέρες της εβδομάδας, τρεις διαφορετικές εκκλησίες θα υποδεχθούν αδελφούς όλων των ευαγγελικών αποχρώσεων της Αθήνας για συμπροσευχή.
Θα είναι ευλογία η συμμετοχή όλων μας στην ευλογημένη αυτή πρωτοβουλία.
Ελάτε λοιπόν να υποδεχτούμε το νέο έτος μαζί, με προσευχή και εκζήτηση της ευλογίας Του για τις οικογένειές μας, τις εκκλησίες μας και την πατρίδα μας ολόκληρη.

- Την Τρίτη 8 Ιανουαρίου στις 8.00 μ.μ. στην Ελεύθερη Ευαγγελική Εκκλησία στο Αιγάλεω (Γραβιάς 30 Αιγάλεω. τηλ.210 5909721) με εισήγηση του αδ. Γιώργου Αδάμ, ποιμένα της Β/ Ελληνικής Ευαγγελικής Εκκλησίας Αθηνών με θέμα «ο Χριστός, το Φως του Κόσμου»!

- Την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου στις 8.00 μ.μ στην Εκκλησία του Θεού της Προφητείας- Αποστολική Εκκλησία του Χριστού του Νέου Ψυχικού (Μπουμπουλίνας 43, 3η στάση Χολαργού) με εισήγηση του αδ. Τάσου Αρώνη ποιμένα της Εκκλησίας του Θεού του Πλήρους Ευαγγελίου με θέμα «Ο Χριστός και τα Παιδιά» και

- Την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου στις 8.00 μ.μ στην Α/ Ελληνική Ευαγγελική Εκκλησία Αθηνών (Αμαλίας 50) με εισήγηση του αδ. Γιάννη Κρεμμύδα, εργάτη του Ευαγγελίου της Ελεύθερης Ευαγγελικής Εκκλησίας Αθηνών με θέμα «ο Χριστός και οι Ανθρώπινες Ανάγκες»


Ας έρθουμε λοιπόν μαζί να προσευχηθούμε ώστε η παρουσία μας στον κόσμο να είναι Παρουσία Χριστού για τον Κόσμο!


Η Συντονιστική Επιτροπή του ΠΕΣ

  

 

 

 

   
   
   

Κορυφή Σελίδας

 
World Evangelical Alliance
 
European Evangelical Alliance
 

 

 

 

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΕΑ