Πανελλήνιος Ευαγγελικός Σύνδεσμος
Ο ΠΕΣ
Ποιους εκπροσωπεί
ο ΠΕΣ
Ποιοι είναι οι Έλληνες Ευαγγελικοί;
Ποιοι είναι οι Έλληνες Πεντηκοστιανοί;
Τί πιστεύουν οι Ευαγγελικοί;
Η παγκόσμια διάσταση της Ευαγγελικής Εκκλησίας
Η ιστορία των Ευαγγελικών στην Ελλάδα
Η παρουσία των Ευαγγελικών στην ελληνική κοινωνία
Θρησκευτικές Ελευθερίες
Νομικά Θέματα
Ερωτήματα που τίθενται συχνά
> Αρχική Σελίδα > Ανακοινώσεις - Εκδηλώσεις - Δελτία Τύπου

12η Τακτική Γενική Συνέλευση του Π.Ε.Σ.

 

"Χάρις είη υμίν και ειρήνη από Θεού του Πατρός ημών και Κυρίου Ιησού Χριστού"
Α΄ Θεσσαλονικείς 1:1β

 

27/9/07

Προς τα μέλη και φίλους του Π.Ε.Σ.

Αγαπητά μας αδέλφια,


Με αυτό το εγκύκλιο γράμμα, θα θέλαμε να σας θυμίσουμε την 12η Τακτική Γενική Συνέλευση του Π.Ε.Σ. που όπως έχει ανακοινωθεί θα γίνει 9-11 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη. Δοξάζουμε το Θεό γιατί μας αξίωσε να συμπληρώσουμε όλ' αυτά τα χρόνια υπηρεσίας της Κοινότητάς μας και προσβλέπουμε σε πολλές ακόμα ευλογίες τα χρόνια που έρχονται καθώς οι πιστοί του Χριστού αποφασίζουν να δουλέψουν ενωμένοι για την επέκταση της βασιλείας Του. Φέτος γιορτάζουμε τα 30 χρόνια από την ίδρυση του ΠΕΣ την 28η Οκτωβρίου το 1977 στην όμορφη και πάντα πρωτοπόρα σε δράσεις διακονίας πόλη της Θεσσαλονίκης.

Εσωκλείουμε το πρόγραμμα της Τακτικής Συνέλευσης που θα αρχίσει το βράδυ της Παρασκευής 9-11-07 στην Ελεύθερη Ευαγγελική Εκκλησία της οδού Φλέμινγκ 42 και θα ολοκληρωθεί με το δείπνο του Κυρίου στην Ελληνική Ευαγγελική Εκκλησία την Κυριακή το μεσημέρι ώρα 12:30. Οι εργασίες επίσης θα γίνουν στις 10/11 στην αίθουσα Αποστόλου Παύλου της ΕΕΕ Θεσσαλονίκης.

Καλούνται όλες οι εκκλησίες της Κοινότητάς μας καθώς και οι Σύνδεσμοι, Σύνοδοι Εκκλησιών και όλες οι διακονικές κινήσεις που είναι μέλη του Π.Ε.Σ. να στείλουν αντιπροσώπους και να προσευχηθούν καθώς το βράδυ του Σαββάτου μετά την αναφορά πεπραγμένων της απερχόμενης συντονιστικής επιτροπής θα γίνουν αρχαιρεσίες για τη νέα συντονιστική επιτροπή που Π.Ε.Σ. Παρακαλούμε φροντίστε να έχετε μαζί σας το διαπιστευτήριο έγγραφο από το πρεσβυτέριο της εκκλησίας ή τη διοικητική επιτροπή της διακονίας.

Είναι πολλές οι ευλογίες που ο Κύριος έχει χαρίσει στην Κοινότητά μας από τη δραστηριότητα του Πανελλήνιου Ευαγγελικού Συνδέσμου αλλά πολλές ακόμη είναι οι προσδοκίες, τα οράματα και οι ανάγκες που καλούμαστε να υπηρετήσουμε στηρίζοντας και πυκνώνοντας τις τάξεις του διακονικού αυτού οργάνου της κοινότητάς μας.

Σας περιμένουμε λοιπόν στην γιορταστική 12η Τακτική Γενική Συνέλευση και προσβλέπουμε πολλές τις ευλογίες του Κυρίου από την κοινωνία, την ανταλλαγή απόψεων, τον προγραμματισμό και την προσευχή.

Ο Κύριος να σας ευλογεί πλούσια,

Για τη Συντονιστική Επιτροπή του Π.Ε.Σ.

 

Αιδ. Δρ. Αργύρης Πέτρου

Πρόεδρος

Φώτης Ρωμαίος

Γ. Γραμματέας 

 

 

 

 
 
   
   
   
   

Κορυφή Σελίδας

 
World Evangelical Alliance
 
European Evangelical Alliance
 

 

 

 

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΕΑ